PR saopštenje: Sajam kozmetike

Devojke, u nastavku ću sa vama podeliti PR saopštenje u kome je opisano šta nas sve očekuje na predstojećem Sajmu kozmetike. Sajam će se održati poslednjeg vikenda u ovom mesecu (26. i 27. april) i na njemu će se predstaviti preko 190 izlagača. Ulaznica košta 350 dinara a radno vreme Sajma je od 10:00 do 20:00h. Organizovan je veliki broj predavanja i tu su brojna zvučna imena iz sveta kozmetologije a prisustvo predavanjima je besplatno za posetioce sajma. Na sajtu www.sajamkozmetike.com možete pogledati tačan spisak svih dešavanja. PR saopštenje sa dodatnim informacijama vam prenosim u celosti. Vidimo se na Sajmu :)



"Dodir Pariza, 23. međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja
26. i 27. april, Beogradski sajam, Hala 2


Preko 20000 posetilaca, preko 3000 kvadrata izložbenog prostora, preko 190 izlagača. Takmičenja, predavanja, seminari. Sve posetioce sajma na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti, predstavljanje novih proizvoda, preparata i aparata, prezentacije i popusti. Na sajmu se mogu naći: proizvodi za negu kože lica i tela, kao i proizvodi za negu kose, najsavremenija oprema i aparati, solarijumi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art. Pored izložbenog dela svaki sajam ima kongresni deo, a na narednom sajmu biće održano preko 30 kvalitetnih predavanja. Profesionalci u industriji lepote moraju posetiti sajam Dodir Pariza i uveriti se šta je to što ovumanifestaciju dovodi u Beograd već 12. godinu za redom.

Na 23. sajmu kozmetičare očekuje mogućnost učlanjenja u CIDESCO, međunarodni komitet za estetiku i kozmetologiju. CIDESCO sertifikat koji izdaje ovaj komitet validan je u svim zemljama sveta. Iz sajma u sajam se trudimo da edukativni deo sajma bude kvalitetniji, te se trudimo da dovodimo eminentne stručnjake koji bi svoje znanje i iskustvo preneli zainteresovanima, upoznali ih sa aktuelnostima i držali ih u toku ove jako dinamične oblasti. 

Na spisku predavača se nalaze: dr Andrea Bovero, predsednik CIDESCO Italija, prof. Alessandro Paoletto, potpredsednik CIDESCO Italija, koji će demonstrirati najnovije tehnike masaže, dr Vera Zec, prof. dr Slavica Šiler Marinković, prim. dr Gorana Isailović, Olivera Ptica, trener ličnog razvoja i umeća komunikacije, Lorena Ajenjo Fernadez, nutricionista iz Španije, dr Vesna Marinković Mičić, dr Vesna A. Ignjatović – Stojiljković, mr Vesna Sajdl, dr Ana Lončar, mr ph Sonja Popović i mnogi drugi. Gosti prolećnog sajma biće i vrhunski frizeri: Stacey Broughton iz Londona, jedan od najboljih frizera na svetu, pionir Vidal Sasson akademije i član asocijacije myhairdressers.com, Diva Professional Styling edukatori: Joseph Koniak, britanski stilista koji je radio na velikim filmskih hitovima, kao što su: Skyfall, Mamma Mia, Batman i sa mnogim modnim ikonama (Kate Moss, Naomi Campbell, itd.) i Stephen Hamilton, frizer i stilista popularan među poznatim imenima sa javne scene, poput britanskih pop zvezda Jamelie, Pet Shop Boys, glumice Kristin Scott Thomas i modne kuće Burberry. Koniak i Hamilton će glamur londonskih modnih pista preneti na sajam Dodir Pariza

Među gostima sajma biće i Amika edukator Chelsea Blair, koja je usmerena na stilizovanje kose za editorijale, sarađuje sa velikim brojem talentovanih fotografa i veoma je posvećena umetničkom izrazu, često radi iza scene New York Fashion Week-a, uz najpoznatije stiliste sveta, zatim edukator za Free Limix, profesionalni stilista Alessandro Pergreffi iz Italije, Michael Marenco, poznati svetski frizer i stilista, kreativni direktor brojnih modnih događaja. Njegov talenat i njegovu strast prema svom poslu prepoznali su mnogi, pa je Marenco već godinama angažovan od strane TONY & GUY i mnogih drugih svetskih frizerskih brendova. Radio je za poznate modne brendove, kao što su: Dior, Chanel, Versace, Prada, Nina Ricci, Cavalli, Swarovski, Chaumet, Fendi, Roland Mouret, Armani, Van Cleef & Arpels. Još jedan gost sajma biće Dieter Kaiser koji je već 26 godina Schwarzkopf Professional trener i 4 godine Indola trener. Radio je za Johna Eltona, Gianfranco Ferre-a, Donatellu Versace.

Na sajmu će biti održana i 2 tradicionalna takmičenje: 15. takmičenje u šminkanju Face and Body art i 4. takmičenje u modeliranju i dizajnu noktiju Magic and nails.

Program sajma će upotpuniti nastup muzičke zvezde Nataše Bekvalac.

Više informacija na www.sajamkozmetike.com"

No comments:

Post a Comment