Tajne slavnih - Sarah Jessica Parker

Sara Džesika Parker je kraljica transformacije kada je kosa u pitanju. Različite frizure su izuzetno važan deo njenog imidža a najpoznatija je po bujnoj kovrdžavoj kosi. Frizerka koja se brinula o njenoj kosi u filmu SATC 2 otkriva proceduru za dobijanje talasaste kose slične onoj koju ima Sara: "Uvek sam pokušavala da napravim veći broj različitih tekstura na njenoj kosi. Nikada ne koristim samo jedan figaro - koristim otprilike njih pet! SJ ima tanku, polutalasastu kosu ali je ima puno. Počnem tako što nanesem Kerastase Mousse Nutri-Sculpt i Bumble and Bumble Styling Lotion na koren kose dok je još vlažna. Na krajeve njene kose ne stavljam apsolutno nikakve proizvode kako bi bili što lepršaviji. Potom je isfeniram na ravno. Posle toga prelazim na korišenje figara i tako dobijam tu sjajnu, bujnu kosu sa talasima raznih veličina."

Poznata glumica na ovu temu kaže: "Pokušavam da zaista brinem o svojoj kosi i da sa njom ne radim ništa kada nisam na snimanjima. Pokušavam da je ne farbam ako baš ne moram. Takođe, obožavam da na snimanjima nosim perike zato što štite kosu i mogu da ceo dan ispod njih držim regenerator."

Omiljeni proizvodi Sare Džesike Parker su:

Tancho Stick - Sara kaže da ne može da živi bez ovog proizvoda za kosu. Koristi ga kada skupi kosu za zaglađivanje vlasi koje su kovrdžave i 'frizzy'. "Jedina stvar koju mogu da uradim sa svojom kosom je da je skupim u rep ili punđu a da prednji deo 'zaližem voskom." Tancho Stick košta 14 dolara.


Kerstase Masque Oleo-Relax - "Ovo nije jeftin proizvod ali čini čuda za moju kosu."
Bumble and Bumble Sunday Shampoo - "Daje mojoj kosi osećaj škripavo čiste kose što je osećaj koji obožavam još otkad sam bila dete."



Galeriju različitih frizura SJP pogledajte na našoj Facebook stranici klikom
ovde.


1 comment:

  1. Ovaj stik deluje superiška! Imam ravnu kosu ali imam tzv. baby hair (podšiške, kako več :P) pa malo štrči kad svežem konjski rep. Nije strašno, ali bilo bi lepše bez toga :)

    ReplyDelete