Kerastase Oleo Relax serum - recenzija

Kerastase Oleo-Relax serum pripada žutoj Nutritive liniji koja je dizajnirana za suvu i neposlušnu kosu. Radi se o silikonskom serumu namenjenom za obuzdavanje kose koja ima tendenciju da se uvija. Ne ispire se. Bočica ima 125 ml što je solidna količina s obzirom da se silikonski serumi često prodaju u pakovanjima od 50 ml. Ambalaža je praktična i pogodna za transport i nošenje u torbi (zavrtanjem pumpice u desno ona se "blokira" pa proizvod ne može da se prospe). Oleo-relax serum miriše kao parfem i ima jedan od najlepših mirisa proizvoda za kosu koje sam osetila.

Uputstvo za upotrebu kaže: "Pritisnite pumpicu i nanesite 1 ili 2 puta na kosu prosušenu peškirom. Oblikujte frizuru. Nanesite još jednu pumpicu proizvoda po celoj dužini kose. Za kraj kosu zagladite dlanovima". Možda ćete doći u iskušenje da stavite više nego što uputstvu piše, ali za tim zaista nema potrebe, čak ni kad je duga i gusta kosa u pitanju.

Tekstura ovog seruma je nešto ređa i "vodenastija" u odnosu na proizvode ovog tipa. Zaista odlično obuzdava kosu, naročito ako želite da je ispravite. Smanjuje onaj ružan volumen i napuhanost koji nastaje kao posledica suve i oštećene kose. Daje solidan sjaj kosi.

Ukoliko volite da nosite svoje lokne i kovrdžavu kosu, preskočite ovaj serum. Odličan je za sve one koji već imaju ravnu kosu ili žele da im kosa bude ravna ali prilično spušta već postojeće lokne. Za feniranje na ravno je jako dobar.

Ako se često koristi može se desiti da vam slepi kosu i smanji volumen. U tom slučaju, isperite naslage koje ostavlja šamponom za dubinsko pranje.

Lista sastojaka:

Cyclpentasiloxane, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Geraniol, Elaseis Guineesis/Palm Oil, Shorea Robusta/Shorea Robusta Seed Butter, Eugenol, Parfum/Fragrance.

Cena: oko 25 evra

Ocena: 9/10

3 comments:

  1. verujem da je dobar, moram da ga nabavim, ja za sada koristim l"orealov serum,isto predivno mirise i smiruje kosu, mada bih po ceni rekla da je kerastase bolji

    ReplyDelete
  2. Super blog, bravo za trud!

    ReplyDelete
  3. Cao, gde moze da se nabavi?

    ReplyDelete